Futsal Pravo PFZG na YouTube-u

Naši malonogometaši su naš još jednom ugodno iznenadili!

Dečki su već po drugu godinu zaredom uspjeli organizirati selekcijske treninge za sve interesirane i dati svima priliku da pokažu svoje španerske i halerske moći, te ih priključiti kosturu ekipe koji već postoji i podosta dugo već zajedno trenira i igra. Uz to su ove godine po prvi puta otvorili svoja vrata i dvojici studenata koji su kod nas na razmjeni putem Erasmusa sa ciljem da i njih na što bolji način integriraju i ponude dodatni sadržaj tokom svog boravka u Zagrebu.

Naime, da se podsjetimo, dečki su prošle sezone upisali samo jedan poraz i dva remija u pregršt odigranih utakmica i tako osigurali Fakultetu maksimalni broj bodova.

No, ovaj puta, dečki su otišli još jedan korak dalje odmah na samom početku i to sve prije početka službenog dijela priprema za sezonu. U cilju i sa svrhom animiranja što većeg broja sponzora i donatora koji bi bili voljni pomoći na bilo koji način ovom kolektivu, koji nije samo nasumični zbir studenata, već je jedna velika obitelj, odlučili su snimiti jedan promotivni film i putem svog youtoube kanala istog su plasirali na najpopularniji internet servis za razmjenu video sadržaja, a isti Vam prenosimo ovdje u potpunosti.

Dečki su, naravno, ponosni na svoj prvijenac i poručuju da je svaki novi podvig tek početak i da ta institucija, kako je podosta ljudi koji imaju kontakte s njima, tako i percipira, neće stati samo na tome jednome kratkome filmu, već najavljuju i daljnje iz svog pogona i radionice koja se nalazi na Športsko-rekreativnom centru Jelenovac na adresi Kosirnikova 72.

Također su nam poručili da će tokom pripremnog dijela, a i nakon početka sezone organizirati niz događaja i sadržaja za sve Vas zainteresirane i ljubitelje malog nogometa, te će Vas sve o tome obavijestiti na vrijeme putem adekvatnih sredstava komunikacije.

Futsal Pravo PFZG
”Jen’, dva: Pravo!” :)