Matej Čičak
voditelj (muške) sekcije
098 137 4913

Martin Labaš 
zamjenik (muške) sekcije
099 844 9288

E-adresa sekcije
futsal@suspf.hr

Sekcija futsal PF-a je jedna od pokretača i osnivača ŠUS PF-a, te ista djeluje unutar Udruge od njezinog osnutka, te broji 26 stalna člana koja redovito treniraju i nastupaju, a uz to imamo još desetak članova koji povremeno treniraju.

Futsal je najmasovniji i najpopularniji sport zagrebačkih visokoškolskih ustanova. Tako je prošle godine na Sveučilišnom natjecanju sudjelovalo 35(!) visokoškolskih ustanova, a ove godine sa promijenjenim sustavom natjecanja 32. U takvoj konkurenciji Futsal Pravo PFZG spada u sam vrh natjecanja, te Fakultetu donosimo najveći broj bodova u konačnom poretku.

Imamo i zapažene međunarodne rezultate na priznatim natjecanjima, npr. “Students International Cup – Pravni 2010.” gdje smo osvojili 2.mjesto i pehar za najboljeg vratara turnira. Uz to, u reprezentaciju Sveučilišta (prvake Europe!) dajemo svojih 3 člana, a još se nekolicina nalazi na širem reprezentativnom popisu. To sve dokazuje pomna selekcija pred sezonu i podijela poslova, a napose kvaliteta treninga i organizacije dokazuje da naporno radimo, te da se maksimalno trudimo.

SELEKCIJA svih zainteresiranih za sezonu 11/12. je prošla (09. i 10.10.2011.) i više NE primamo nove članove za ovu akademsku godinu, jer smo već premašili kapacitet dvorane. Iznimku možemo napraviti ukoliko se radi o zaista kvalitetnom igraču ili na preporuku sadašnjih članova. Termini treninga su bili fiksni: utorkom od 09.00h (ujutro!) i nedjeljom od 16.30h u dvorani na ŠRC Jelenovac.

O selekciji za narednu ’12/13. akademsku godinu, koja će se održati na istom mjestu, će svi zainteresirani biti pravovremeno informirani putem adekvatnih sredstava komunikacije.

Facebook grupa je zatvorenog tipa i na njoj se objavljuju svi dogovori i interna komunikacija za treninge, utakmice i cuge i roštiljade, a uskoro će se formirati i grupa za naše vjerne navijače i one koji to žele biti. Dotad ćemo Vas o događanjima, tekmama i sličnim okupljanjima obaviještavati putem ove stranice, stranice od Fakulteta i u suradnji sa PKT-om.

Sezona:
’10/11.
’11/12.
Rezultat:
8. mjesto
9. mjesto
Bodovi:
23
22

Športska udruga studenata Pravnog fakulteta Zagreb © 2013