Prijave za Pravnijadu 2012.

Studentski zbor zagrebačkog Pravnog fakulteta u suradnji sa Športskom udrugom i ove godine organizira put na Pravnijadu!

Prvi put čuli?
Za one koji ne znaju (ako takvih ima): Pravnijada je okupljanje studenata prava s područja ex-yu država (Hrvatska, BIH, Srbija, Crna Gora i Makedonija) koje se održava jednom godišnje te ju kružnim sistemom organizira po jedan pravni fakultet iz gradova spomenutih zemalja. Cilj Pravnijade je razmjena iskustva, suradnja i druženje studenata iz različitih zemalja kroz edukativni nivo (tribine, forumi, case study), sportski (nadmetanja u raznim disciplinama) te prije svega zabava (day & night tulumi).

Prošle godine je zagrebački Pravni fakultet prvi put sudjelovao na ovoj manifestaciji, dva busa zagrebačkih pravnika su se hrabro zaputili putem Bugarske na Pravnijadu koju je 2011. organizirao Pravni fakultet iz Novog Sada. I imali su što za pričati kad su se vratili (svakako se raspitajte kod prijatelja koji su bili). Naši sportaši su pomeli sve pred sobom vrativši se s čak 9 medalja, a ostale kolege i kolegice imaju uspomene na tih pet dana tuluma, sklapanja prijateljstava i druženja za cijeli život.

Gdje je ove godine?
Ove godine Pravnijadu organizira Pravni fakultet iz Podgorice u gradu Ulcinju na crnogorskoj obali, poznat kao mjesto sa preko 250 sunčanih dana u godini.

Kada?
Sama Pravnijada je od 10.-14.5, krenut će se 9. navečer, povratak u Zagreb u noći 14./15.

Cijena?
1 250 kuna (no, plaća se odvojeno – 500 kn za prijevoz i putno osiguranje te 100 eura za samu Pravnijadu).

Tko može ići?
Svi kolege i kolegice dobre volje, pogotovo su dobrodošli oni koji se ne boje prvih rokova u 6. mjesecu.

Broj mjesta je OGRANIČEN! Tko se bude prvi javio, njegova djevojka.

Što je uključeno u cijenu?
– put do Ulcinja i povratak modernim autobusom
– 4 noćenja u hotelima unutar kompleksa uz puni pansion (doručak, ručak, večera)
– putno osiguranje

I na kraju, zašto ići?
Kompleks hotela se nalazi uz tzv. Veliku plažu, koja je dugačka čak 12 km, od ulaza u kompleks do mora ima doslovno 30 metara. Sam kompleks je ograđen, sa zelenim površinama, sportskim terenima i hotelima. Noćni provod će se održavati u diskoteci koja je u sklopu hotela, a dnevni provodi na plaži, gdje ce bit postavljen veliki tropski bar, 500 ležaljki te par bina, od kojih i jedna na vodi. Za provod će se pobrinuti 5 DJ-a te 3 benda, a cijene pića će biti fiksne i prilagođene studentskom džepu! Na to sve dodajte 1000 kolegica i kolega iz susjednih zemalja.

Ako vam to nije dovoljno informacija i želite saznati više, posjetite službenu Facebook stranicu Pravnijade.

PRIJAVE
Prijaviti se možete na e-mail adresu pravnijada2012@gmail.com slanjem vašeg imena i prezimena, jmbag broja i broja putovnice.

Prijave su zaključno do petka 27.4. kad će se skupljati novci za autobus i osiguranje kao kapara (koja je nepovratna) – 500 kuna. Ako bude nakon toga ostalo slobodnih mjesta, moguće će bit naknadne prijave do srijede 2. svibnja, kad će se skupljati novci za samu Pravnijadu.

Kontakt broj: 091/ 579 9913 (Marin)